Altijd vers! Wist U dat wij 6 dagen per week verse bloemen krijgen aangeleverd, bijna alles met duurzaamheidscertificaat

Wij zijn verhuisd!  Vanaf 1 maart 2024 zijn wij gevestigd in Berg en Terblijt, U vindt ons in de entreehal van Groenrijk (rijksweg 8)! Wij krijgen 6 dagen per week verse aanvoer van bloemen!

Behalve de locatie, verandert er niets. Zo blijven wij dagelijks bezorgen in de hele regio, kunt U gewoon blijven bestellen op onze webshop en blijven de kortings -en kadobonnen gewoon geldig.                                                                                                             

Villa Vivante BloemenShop Groenrijk Berg en Terblijt

In de ontvangsthal van Groenrijk in Berg en Terblijt hebben wij een unieke zelfstandige Shop-in-Shop.

In deze Shop-in-Shop treft U dezelfde ruime sortering verse snijbloemen als in ons andere vestiging. 6 dagen per week krijgen wij verse aanvoer snijbloemen en onze prachtige boeketten en bloemstukken maken wij allemaal zelf. Uiteraard kunt U hier ook terecht voor al Uw afscheidsbloemwerk.

We heten U van harte welkom!

De mooiste én meest uitgebreide sortering 

verse snijbloemen en hand-gebonden boeketten.  

Bloemen in onze webshop

Bestel online en laat Uw bestelling bezorgen! Onze eigen bezorgdienst bezorgd in o.a. in de regio  Maastricht, Eijsden, Margraten, Meerssen en Valkenburg. Besteld U een boeket vóór 12 uur, dan bezorgen wij het indien gewenst nog dezelfde dag.

Een boeket elders in Nederland bezorgen? Ook dat regelen we, we laten Uw opdracht dan uitvoeren door een lokale vakbloemist in de buurt. Bestel gewoon in onze webshop en wij regelen de rest!

Wist U dat U ook in onze webshop kunt bestellen om het boeket later in onze winkel te komen afhalen. Zo hoeft U niet te wachten en kunt U het boeket meteen meenemen. Makkelijk als U weinig tijd heeft.